Vastuullisuus

Otamme vastuullisuuden huomioon kaikessa työskentelyssämme ja se on olennainen osa MIAMin liiketoimintaideaa. MIAMin tuotteet ovat kotimaassa suunniteltuja, korkealaatuisista materiaaleista lähialueella valmistettuja vaatteita ja asusteita. Mallistojen vaatteet ovat pitkäikäisiä ja suunniteltu käytettäviksi sesongista toiseen.

Tuotteemme ovat valmistettu luonnonkuidusta, joten tekstiilejä on helppo kierrättää.

Tuotteet ovat korkealaatuisista materiaaleista, joten ne kestävät käyttöä pitkään. Mallistot sopivat keskenään yhteen ja eri mallistojen tuotteet on tarkoitettu pidettäviksi sesongista toiseen.

Vastuullisuus on kumppaneiden valinnassa ensimmäinen kriteeri. Työntekijöiden on oltava täysi-ikäisiä, työolosuhteet hyvät ja palkkataso sellainen, että palkalla tulee toimeen. Valmistuksen yhteistyökumppanit ovat Suomessa ja Baltian maissa, ja käymme säännöllisesti kumppaneiden luona, myös tuotantotiloissa. Tiedämme ketkä tuotteemme valmistavat. Kankaat tulevat italialaisilta kumppaneiltamme ja silkki poislukien kankaat valmistetaan Italiassa. Silkkikangas valmistetaan Kiinassa.

Autamme myös asiakasta tarvittaessa muokkaamaan ostetun vaatteen uudelleen tai kierrättämään sen kumppaneiden kautta.

Vastuullisuuden periaatettamme noudatamme myös hinnoittelussa ja alennusmyyntipolitiikassamme. Hinnoittelemme tuotteemme maltillisesti kustannukset huomioiden ja pyrimme myymään valmistetut tuotteet normaalihintaisina. Emme koe lyhyitä sesonkeja ja isoja alennusmyyntejä vastuulliseksi tavaksi toimia muodin parissa. Toki hajakokoja on muutaman kerran vuodessa saatavilla alennettuun hintaan. Kehitämme jatkuvasti osaamistamme kysynnän arvioimiseksi oikein ja hankintojen tarkkaan suunnitteluun ja joustavuuteen minimoidaksemme tarpeettoman resurssien käytön.
Vastuullisuus on meille arjen valintoja ja tekoja. Valikoimamme, hinnoittelu ja toimintatapamme perustuvat kaikki vastuulliseen toimintaan. MIAMin vaatteita ja asusteita voi jokainen kantaa ilolla ja ylpeydellä.